E QUESTO E'... MIMO


Claudio Gnomus
Lapidarij Narodnog muzeja Zadar 21:30 h

Autor: Claudio Gnomus
Režija: Claudio Gnomus

Igraju

Claudio Gnomus

Claudio Gnomus, pravog imena Claudio Severini je prije svega glumac svestranih interesa i obrazovanja a zatim,pisac, redatelj, pantomimičar, glazbenik i kazališni pedagog.

U želji da upozna kazalište s različitih stajališta, usavršavao se pod vodstvom eminentnih stručnjaka, pedagoga i umjetnika,te sudjelovao u realizaciji različitih kazališnih projekata, predstava i TV emisija. Kao dramski pisac istaknuo se brojnim komedijama iz suvremenog života. U skladu sa svojim zanimanjem za ženski svijet, piše mahom tekstove za glumice, ostavljajući sebi marginalne uloge. Umjetničko ime Gnomus uzeo je tijekom usavršavanja u Londonu prilikom igranja u jednoj predstavi.

Claudio Gnomus zadarskoj je publici poznat kao autor teksta BESPLATNI WI-FI po kojem rađena istoimena predstava u HNK Zadar ( 15.4.2016. ) u režiji Zorana Mužića.

Ovaj put će se predstaviti kao autor, glumac i redatelj u mimskom performansu u kojem vješto spaja glumu, ples i fizički pokret. Na groteskan i nadrealan način prikazat će nostalgičnu, ali u suštini sretnu dušu čovjeka.

Riječ je o sjajnom autorskom projektu u kojem ćete istovremeno postaviti mnoga pitanja i dobiti odgovore!

Galerija

Ulaznice

Blagajna

Hrvatsko narodno kazalište Zadar
Široka ulica 8, 23000 Zadar

Tel: +385 (0)23 314 552
Mail: blagajna@hnk-zadar.hr

LJETNO RADNO VRIJEME BLAGAJNE:

Blagajna HNK Zadar od ponedjeljka do subote 11-13h
Na mjestu održavanja programa sat vremena prije početka

Online na: www.croatia-tickets.com